Stacaravan huren in Drenthe

Plek in de natuur met véél privacy

Stacaravan huren in Drenthe. Onze stacaravan (2p) is aan de rand van de camping schitterend gelegen en beschikt over een zeer ruime privé tuin met mooi uitzicht. De tuin heeft veel privacy en een afscheiding wat ideaal is voor uw kinderen.  Honden zijn niet toegestaan! De stacaravan beschikt over een gezellige woonkamer met zitjes. een keuken, een badkamer en een slaapkamer met een 2-persoons bed. Er is gratis Wifi beschikbaar. We verhuren de caravan alleen voor 2 personen!

Prijzen: Laagseizoen: €295,- per week of weekend excl. toeristenbelasting en €50,- schoonmaakkosten.

Hoogseizoen: € 395,- per week of weekend excl. toeristenbelasting en €50,- schoonmaakkosten.

Stacaravan huren in Drenthe op kleinschalige camping

Stacaravan huren in Drenthe op een kleine camping betekent dat wij u bij ons een gemoedelijke en kleinschalige sfeer aantreft. Geen parkachtige megacamping met animatie programma’s, maar een kleinschaligterrein met veel privé ruimte en natuurlijk aangelegd.

Bijzonder is dat onze camping maar 500 meter van museum kamp Westerbork af ligt. Een historisch beladen plek die iedereen een keer gezien moet hebben. Onze camping ligt aan het Westerborkpad en Drenthepad vast. Een fietspad bevindt zich aan voorkant 70 meter van fietsknooppunt nummer 3.

Het gezellige dorp Hooghalen is 10 minuten wandelen en 2 minuten fietsen. Hier bevinden zich alle voorzieningen zoals een supermarkt, warme bakker, fietsenmaker (fietsenverhuur), restaurant, snackbar enz.