Verhuur

Vakantiehuis huren in Drenthe ? Dat kan! Behalve de ruime kampeerplaatsen (zowel schaduw als zonnige kampeerplaatsen) waar u met tent, vouwwagen, caravan of camper kunt neerstrijken bieden we u nog een aantal andere verhuur mogelijkheden.

Zo kunt u ons  gezellige en voordelige vakantiehuis  huren in  Drenthe. Ons vakantiehuis ligt niet op de camping zelf, maar 3  minuten er vandaan.

Wat u ook kunt doen is bijvoorbeeld één van onze stoere safaritenten huren. De  safaritenten  zijn volledig ingericht en liggen op  de camping vlakbij  de bosrand  van onze camping in Drenthe.

Een andere mogelijkheid  is ’t Praethuys te huren. Het Praethuys is een gezellige groepsruimte aan op basis van zelfcatering.  Het Praethuys is minder geschikt voor het slapen met een grote groep, maar meer bedoeld voor het organiseren van een familiedag, vergadering etc.

Vakantiehuisje  in Drenthe

Onze gezellige vakantiehuisje voor 4 personen staat op 2 minuten lopen van het kampeerterrein.

Het vakantiehuis is  gezellig en voordelig.

Voor  meer info: Vakantiehuis De Schaapskooi

Safaritent  huren in Drenthe

Onze stoere safaritenten staan aan de rand van de camping vlakbij het bos. Met een vloeroppervlakte van +/- 40 m2  en stahoogte in de hele tent is er aan ruimte geen gebrek.

Meer informatie, tarieven en reserveren