Seizoensplaatsen Drenthe

Periode

3 maanden voorseizoen

Hele seizoensplaats (6,5 maand, 1 april – 15  oktober)

Prijs

€795 comfortplaats

€1225 standaard plaats en €1345 comfortplaats

Seizoenplaatsen Drenthe: al onze seizoenplaatsen zijn per kampeerplek op basis van 2 personen inclusief 1 kampeermiddel, 300 kWh* , 1 auto, warm (af-)waswater en gratis (glasvezel) WiFi . Bij meer dan 2 personen (bijvoorbeeld (klein-)kinderen) betaalt u €4,00 per nacht bij excl. belastingen. Niet inbegrepen is douchen (€0,15/min + borg douchekaart €5,-) en de toeristenbelasting en milieuheffing (samen € 1,70 per persoon per nacht). Combinatie met andere kortingskaarten is niet mogelijk.

Betalingsvoorwaarden: bij vooruitbetaling. Bij tussentijds vertrek wordt niet terug betaald. Toeristenbelasting en eventueel stroom later afrekenen naar het aantal dagen van verblijf. Voor meer dan 2 personen geldt een toeslag, zie tarieven. Wij hanteren de Recron voorwaarden, deze sturen we in een link met iedere reservering mee.

* Berekening elektra:

Bij een 3-maanden voor seizoenplaats betaald u een voorschot op de elektra van €150,-. Er wordt na afloop verrekend met €0,65/kWh. Bij minder verbruik ontvangt u geld terug en bij meer verbruik betaald u bij.

In de seizoenplaatsen zit 300kW elektra. Voor meerverbruik rekenen wij €0,65 per kWh. De stroom wordt gemeten m.b.v. kWh-meters welke in onze verdeelkasten gemonteerd zijn. De meterstanden worden aan het begin van uw verblijf en aan het eind van uw verblijf genoteerd en deze kosten worden dus achteraf berekend.

Voor aanbiedingen zie onze aanbiedingen camping in Drenthe pagina.