Safaritent Drenthe huren

Dat doe je bij Camping Tikvah!

Safaritent Drenthe huren

Safaritent Drenthe huren | Wil jij kamperen in de rust en ruimte van de natuur, maar heb je geen kampeermiddelen? Of misschien heb je gewoon geen zin in het opzetten van een tent of het achter de auto hangen van een caravan, en wil je op de camping dadelijk genieten van je vakantie. Huur dan een safaritent in Drenthe bij camping Tikvah!

Een safaritent huren is een unieke glamping ervaring! Je verblijft in een luxe accommodatie die van alle gemakken voorzien is, zoals een keukentje, een lounge set en bedden, maar ervaart toch het camping gevoel in de natuur.

Ligging safaritenten

De safaritent staat dichtbij de bosrand en heide en heeft een fraai uitzicht over de landerijen. De camping zelf ligt vlakbij de Drentse plaats Hooghalen en op loopafstand van voormalig kamp Westerbork. Tijdens vakantie worden hier iedere dag rondleidingen gegeven en kun je het museum bezoeken. Niet alleen voor volwassenen heel interessant, ook voor kinderen is er een speciaal educatief programma.

De camping ligt op zeventig meter van een fietsknoopuntenroute. Vanaf dat punt kun je verschillende langere en kortere fietstochten maken. Houd je meer van wandelen? Vanaf de camping ben je zo in de bossen, op een zandverstuiving of de heidevelden.

Glampingtent Drenthe huren
Safaritent in Drenthe huren

Luxe safaritent Drenthe

De safaritent heeft een oppervlakte van veertig vierkante meter en je hebt overal in de tent stahoogte. De tent geeft ruimte voor één tot en met zes personen. Eén van de slaapcabines heeft twee stapelbedden, de andere een tweepersoonsbed (140 – 200 centimeter). Het keukentje staat op wielen en je rolt deze eenvoudig naar buiten als je met mooi weer buiten wilt koken. Met mooi weer kan de hele voorkant van de safaritent open. Is het wat minder mooi weer maar wil je toch buiten zitten? Dan zit je op de lounge set onder de luifel van de tent!

Safaritent Drenthe huren?

Ook een safaritent in Drenthe huren? Boek dan een verblijf bij camping Tikvah en geniet van luxe in de rustige natuur. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.