Naseizoen camping Drenthe

Voordelig kamperen in het naseizoen

Naseizoen Camping Drenthe ? Op Camping Tikvah bent u aan het juiste adres voor een mooie en voordelige naseizoen plaats.  Onze camping is uniek en rustig gelegen en heeft extreem ruime (120-250 m2 !) kampeerplekken en camperplaatsen. Door de centrale ligging kunt u de provincie Drenthe optimaal ontdekken.

NASEIZOEN VOORDEELACTIE! –> MAAND SEPTEMBER of OKTOBER voor €395,- (basisplaats). Comfortplaats voor €435,-  !! incl. 2 pers. + 116 kW elektra.

Meer informatie of  direct boeken? Klik hier naar de aanbiedingen pagina.

Naseizoen camping in Drenthe boeken?

Wilt u er nog even uit met de caravan, camper of tent maar zit u niet te wachten op de drukte van het hoogseizoen? Ook in het naseizoen is het vaak heerlijk kamperen. Camping Tikvah heeft alle rust en ruimte voor een heerlijk naseizoen op de camping.

Genieten van de nazomer: mooie kleuren in de bossen. Lange wandelingen over de heide langs Schotse Hooglanders en Schonebeker schapen, een tocht door de bossen, met de fiets de omgeving verkennen. De grootste drukte is voorbij, u komt bijna niemand meer tegen en het lijkt of u de natuur voor u alleen heeft.

Voor alle weertypen

Camping Tikvah heeft een slechtweer voorziening (de chillroom) waar u even kan schuilen, een spelletje spelen of een boek kan lezen. Ook is er genoeg in de buurt van de camping te doen als het weer even niet meezit.

Op 500 meter afstand ligt bijvoorbeeld het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”. Dit museum is een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoek de website van Herinneringscentrum Kamp Westerbork voor meer informatie. Op negen kilometer afstand ligt Assen, waar ook genoeg (binnen)vertier is. Wilt u meer weten over de hunebedden en de tijd waarin ze gebouwd werden? Het hunebedinformatiecentrum in Borger ligt op ongeveer twintig kilometer van de camping.

Ook genieten van het naseizoen op camping Tikvah in Drenthe?

Ook genieten van het naseizoen op onze camping? Het naseizoen start op 26 augustus en loopt tot 1 november. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.