Kleine camping Drenthe

Kleine camping Drenthe

Kleine camping Drenthe

Bent u op zoek naar een kleine camping Drenthe met een sfeer van gemoedelijkheid en rust midden in de ongerepte natuur? Wordt dan wakker door het gekwetter van vogels op Camping Tikvah in Drenthe. Op onze camping bieden we rust en ruime kampeerplaatsen. U zult bij ons nooit “haring aan haring” komen te staan en bovendien is ons kampeerterrein niet parkachtig maar natuurlijk aangelegd. Tegelijkertijd bieden we de luxe die u van een camping mag verwachten: snel wifi (glasvezel op het terrein) op elke kampeerplek, comfortplaatsen met water, elektra en afvoer op de meeste plaatsen en luxe sanitaire voorzieningen.

Ontdek Drenthe door de centrale ligging in de provincie.

Kindvriendelijke camping Drenthe

Het voordeel van boeken op een kleinere camping is dat het overzichtelijk en veilig voor uw kinderen is. Onze camping is kindvriendelijk omdat u uw kinderen vanaf de meeste kampeerplaatsen goed in het oog kunt houden. Zo kunt u als ouder ook meer genieten en tot rust komen.

Wij bieden:

  • overzichtelijk terrein en kindvriendelijke camping
  • skelters op het kampeerterrein
  • 3 zandbakken, 2 speelhuisjes, trampoline en een speeltuin
  • Kampvuurtje stoken – als het weer het toelaat..
  • Snel wifi (glasvezel tot op het terrein) op elke plek
kleine camping drenthe
kleine campings drenthe

Bezoek tip: Speelbossen – beleefpaden en natuurspeeltuinen

Vanaf Camping Tikvah is veel meer te beleven dan je denkt. Zo kunnen uw kinderen op een speelse manier ongemerkt heel veel leren. Een greep uit de mogelijkheden:

Zwem meren en plassen:

Boek nu een plekje op kleine camping Drenthe

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op onze kleinschalige camping in Drenthe. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen.