Kamperen in de herfst

Herfstvakantie op camping Tikvah

Kamperen in de herfst

Heeft u wel eens overwogen om eens te kamperen in de herfst ?  Dan bent u bij Camping Tikvah aan het juiste adres voor een herfstvakantie, najaarsvakantie of nog even een weekendje er tussen uit. Onze camping In Drenthe is rustig gelegen met extreem ruime (120-250 m2 !) kampeerplekken en camperplaatsen. Door de centrale ligging kunt u de provincie Drenthe optimaal ontdekken.

Herfst aanbieding: Midweek kamperen herfstvakantie voor 2 personen: € 86,- excl. belastingen.  Met ACSI of SVR kaart €76,-

Kamperen in de herfst – campers welkom

Onze verharde camperplaatsen zijn goed bereikbaar. Wij bieden u:

  • Zeer grote camperplaatsen. De plek voor uw camper is 120 tot wel 250 m2!
  • Een aantal camperplekken zijn verhard. Maar ook de onverharde camperplaatsen zijn meestal wel goed bereikbaar vanwege de zandige bodem
  • Watertappunt op uw plek
  • Riolering
  • Elektra op uw plek. Standaard leveren we 6 A, maar tegen een kleine vergoeding kunnen we opschalen naar 16 Ampere,
  • gratis snel WIFI (glasvezel) op elke plek
  • Mogelijkheid om voor uw camper uw vuilwater tank te legen en de watertank te vullen
  • Verwarmd sanitairgebouw
kamperen in de herfst
Kamp Westerbork

Bezoek tip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Onze camping heet Tikvah en deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord. Op 700 meter afstand ligt namelijk het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”. Dit is trouwens zeer de moeite waard om te bezoeken (ook voor kinderen zeer geschikt). Er worden elke dag rondleidingen gegeven, ook in de herfstvakantie. Daarnaast is het museum een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoek de website van Herinneringscentrum Kamp Westerbork voor meer informatie.

Boek nu een plekje voor kamperen in de herfst

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op camping. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen voor het kamperen in de herfst op Camping Tikvah.