Kamperen Drenthe

Kamperen Drenthe

Kamperen Drenthe| Camping Tikvah is een gezellige familiecamping midden in de natuur met volop wandel- en fietsmogelijkheden. Vanaf camping Tikvah loopt u direct het bos en de heide op. Camping Tikvah is rustig gelegen en heeft ruime kampeerplekken. Behalve kamperen in Drenthe bieden wij diverse overnachtingsmogelijkheden, zoals overnachten in een glampingtent, stacaravan en een vakantiehuisje. Het dorpje Hooghalen ligt op 15 minuten lopen en daar zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een bakkerij, supermarkt, snackbar, restaurant enz.

Wandelen en fietsen vanuit Hooghalen

Camping Tikvah is een ideaal uitgangspunt voor wandelaars en fietsers. Camping Tikvah is daarom de fietscamping van Drenthe. Onze camping ligt direct aan het fietspad en aan de achterkant ligt een uitgebreid netwerk van wandelpaden in Drenthe. Zo ligt het Drenthepad en Westerborkpad direct aan de camping vast.

Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overnachten in een stacaravan of in één van onze mooi gelegen glampingtenten in Drenthe. Deze safaritenten hebben een een verrijdbare keuken om heerlijk buiten te kunnen koken. Gewoon genieten! Na een fietstocht of wandeltocht is dat gewoon uzelf verwennen en heerlijk slapen op luxe bedden midden in de natuur.

kamperen drenthe
Kamp Westerbork

Bezoektip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Camping Tikvah ligt 500 meter van het voormalig kamp Westerbork. Een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kamperen Drenthe is ideaal vanaf Camping Tikvah. De naam `Tikvah´ is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord omdat der camping op 500 meter afstand ligt van het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”

Kamperen Drenthe overnachting boeken

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op camping Tikvah voor het kamperen in Drenthe. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.