Glamping Drenthe

Boek een luxe vakantie op camping Tikvah !

Glamping Drenthe

Wat is glamping Drenthe ? Als je het niet zitten om een tent op te zetten, een caravan achter de auto te hangen en gewoon even zin in luxe hebt? Ga dan glamping in Drenthe en boek één van onze luxe safaritenten in Drenthe!

Wat is glamping?

‘Glamping’ is een samenvoeging van ‘glamour’ en ‘kamperen’. Je bent dus aan het kamperen, maar dan op een luxe manier. Je hebt het gemak van thuis maar zit in de natuur die bij het kamperen hoort. De accommodatie is volledig ingericht met een keuken, een toilet en een douche. Je hoeft dus niet naar een sanitair gebouw als je naar de wc moet of wilt douchen en je hoeft geen gasfles mee te nemen om te koken. En je hoeft al helemaal geen tent op te zetten of een caravan op zijn plaats te manoeuvreren. De accommodatie staat al helemaal ingericht voor je klaar.

Glamping in Drenthe
Glamping tent Drenthe

Glamping Drenthe in een safaritent

Bij camping Tikvah huur je een compleet ingerichte safaritent voor één tot en met zes personen. De tent heeft een oppervlakte van veertig vierkante meter en stahoogte in de hele tent. De tent staat dicht bij de bosrand en heide bij Hooghalen met een fraai uitzicht over de landerijen.

De safaritent is helemaal ingericht, het enige dat je zelf mee hoeft te nemen is eten, handdoeken en theedoeken. De tent heeft een slaapcabine met twee stapelbedden, de andere slaapcabine heeft een tweepersoonsbed van 140 bij 200 centimeter. Is het mooi weer? De voorkant van de tent kan helemaal open zodat je ook ‘binnen van buiten’ kunt genieten.

Wil je beschut buiten zitten? Onder de luifel van de safaritent staat een lounge set. Het keukenblok staat op wielen zodat je het eenvoudig naar buiten rijdt om bij mooi weer buiten te koken.

Boek een safaritent in Drenthe

Op glamping in Drenthe ? Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een glamping plek op camping Tikvah.