Familiecamping Drenthe

Camping Tikvah is iedaal voor het hele gezin!

Familiecamping Drenthe

Op zoek naar een gezellige, overzichtelijke familiecamping Drenthe? Camping Tikvah is de ideale familiecamping. Ons campingterrein is overzichtelijk en kindvriendelijk. Kinderen mogen gratis gebruik maken van de skelters, zandbakken, trampoline, tafeltennistafel en speeltuin. Ook hebben we een speciaal veldje om te voetballen en als het weer wat minder goed is om buiten te spelen kan er in de chillroom een spelletje gespeeld worden en is er ruimte om lekker een boek te lezen of gewoon te kletsen.

Kinderen en jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart en daarom ook op de camping. In plaats van een druk animatieprogramma hebben wij in de maand augustus 2 enthousiaste meiden die een aantal keer per week leuke dingen (knutselen, spelletjes, sport, etc.) met kinderen ondernemen.

Comfort

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Niet alleen hebben alle plekken een snelle Wifi verbinding (glasvezel), tachtig procent van de plaatsen zijn ‘comfort plaatsen’:

  • Zeer grote camperplaatsen. De plek voor uw camper is 120 tot wel 250 m2!
  • Sommige camperplekken zijn verhard. Ook onverharde camperplaatsen zijn goed bereikbaar vanwege de zandige bodem
  • Watertappunt op uw plek
  • Riolering
  • Elektra op uw plek. Standaard leveren we 6 A, maar tegen een kleine vergoeding kunnen we opschalen naar 16 Ampere,
  • gratis WIFI op elke plek
  • Mogelijkheid om voor uw camper uw vuilwater tank te legen en de watertank te vullen
  • Luxe en verwarmd sanitairgebouw
familiecamping drenthe
familiecamping drenthe natuur

Drentse natuur en cultuur

Op onze familiecamping in Drenthe is de natuur overal rondom u. Achter de camping lopen goed aangegeven wandelroutes en een fietsroute die is aangesloten op een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. De camping ligt tussen naald- en loofbossen, heidevelden, vennen en zandverstuivingen. Verschillende plaatsen waar u terecht kunt voor musea, winkels en terrasjes (zoals Assen, Borger, Westerbork) liggen op rijafstand.

Onze camping heet Tikvah en deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord. Op 500 meter afstand ligt namelijk het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”. Dit is trouwens zeer de moeite waard om te bezoeken (ook voor kinderen zeer geschikt). Er worden elke dag rondleidingen gegeven. Daarnaast is het museum een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoek de website van Herinneringscentrum Kamp Westerbork voor meer informatie.

Boek nu een plekje op onze familiecamping in Drenthe

Geniet met uw gezin van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op onze familiecamping. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.