Drenthepad overnachtingen

Drenthepad overnachtingen

Drenthepad overnachtingen vindt u bijvoorbeeld op bijvoorbeeld campings, bed & breakfast en vakantiehuizen. Camping Tikvah ligt direct aan de route van het Drenthepad. Vanaf camping Tikvah loopt u al na 20 meter het Drenthepad op! Makkelijker kunnen we het niet maken. Onze camping bevindt zich op de route “Elp-Hooghalen” die 17 kilometer lang is.  Zie bijvoorbeeld ook Wandelnet.nl . Camping Tikvah is rustig gelegen en heeft ruime kampeerplekken. Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden voor wandelaars. Het dorpje Hooghalen ligt op 15 minuten lopen en daar zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een bakkerij, supermarkt, snackbar, restaurant enz.

Wandelcamping Hooghalen

Camping Tikvah is een ideaal overnachtingspunt voor wandelaars. Camping Tikvah is daarom de wandelcamping van Drenthe.Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overnachten in een stacaravan of in één van onze mooi gelegen glampingtenten in Drenthe. Deze safaritenten hebben een een verrijdbare keuken om heerlijk buiten te kunnen koken. Puur natuur! Na uw wandeltocht is dat uzelf verwennen en heerlijk slapen op luxe bedden terwijl u toch in de natuur bent.

Naast mooie kampeerplekken bieden wij op door de weekse dagen ook een eenvoudige overnachtingsplekken in Het Praethuys. In het weekend is Het Praethuys meestal verhuurd.

Drenthepad overnachtingen
Kamp Westerbork

Wandeltip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Als u het Drentepad loopt passeert u het voormalig kamp Westerbork. Een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor uw Drenthepad overnachtingen passeert u ook Camping Tikvah. Deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord omdat der camping op 500 meter afstand ligt van het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”

Drenthepad overnachtingen boeken

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op camping voor uw Drenthepad overnachting. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.