Camping met speeltuin op veld

Ga kamperen bij camping Tikvah !

Camping met speeltuin op veld

Op zoek naar een camping met speeltuin op veld ? Als je gaat kamperen met kinderen wil je dat je kinderen lekker kunnen spelen terwijl jij ontspannen voor je tent of caravan zit! Camping Tikvah in Hooghalen staat bekend om zijn kind vriendelijkheid, rust en ruimte.

Kinderen kunnen lekker spelen op camping Tikvah. Op twee van de vier veldjes heb je vanaf je kampeerplaats vrij zicht op de speeltuin en/of zandbak. Ook is er een zand waterspeelplaats. Je kinderen kunnen vrij spelen terwijl jij een oogje in het zeil houdt en zij ook jou zien. Daarnaast is er een apart veldje om bijvoorbeeld te voetballen, er is een tafeltennistafel, trampoline, een chillroom en skelters waar kinderen gratis gebruik van mogen maken. In de zomervakantie wordt er op een aantal dagen per week een eenvoudig animatieprogramma samengesteld waarbij kinderen onder begeleiding bijvoorbeeld kunnen knutselen, spelletjes kunnen spelen of kunnen sporten.

Faciliteiten voor gezinnen

Het sanitair gebouw heeft een speciale gezinsdouche voor ouders die met hun kinderen willen douchen. Ook is er een babybadje en een tafel om een baby te verschonen of aan te kleden. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de wasmachine en centrifuge.

Camping speeltuin veld
Camping speelveld op veld

Activiteiten voor kinderen

In de omgeving van de camping zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Op loopafstand ligt voormalig kamp Westerbork, waar kinderen een speciaal educatief programma kunnen volgen. Ook vind je op vijfhonderd meter van de camping het Melkwegpad, een wandeling langs de fascinerende wereld van het heelal. Op een half uurtje fietsen ligt de Iberenplas, een zwemwater met strandje in het bos. Op een half uurtje met de auto ligt Speeltuin Drouwenerzand. Ook boeiend is een bezoek aan schaapskooi ’t Hijkerveld en Schaapskudde Orvelte.

Boek je verblijf op de camping met speeltuin op veld

Op zoek naar een camping met speeltuin op veld ? Boek je verblijf op de kindvriendelijke camping Tikvah in Hooghalen. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.