Camping met camperplaatsen

Bezoek camping Tikvah!

Heeft u een camper en bent u op zoek naar een camping met camperplaatsen ? Camping Tikvah bij het Drentse Hooghalen heeft mooie plekken van 120 tot 250 vierkante meter groot. Royaal, netjes en voorzien van alle gemakken.

De meeste van onze camperplaatsen zijn goed bereikbaar want de camping staat op zandgrond, wat goed water doorlaat en dus niet lang nat blijft. Enkele van onze camperplekken zijn verhard.

Camping met comfort camperplaatsen

Iedere camperplaats heeft een eigen watertappunt en een eigen waterafvoerpunt. U heeft gratis snel Wifi (glasvezel op de camping) en standaard elektriciteit van zes Ampère. Tegen een kleine vergoeding kunt u opschalen tot zestien Ampère. Nabij de camperplaats kunt u vuilwater lozen en de watertank vullen. En uiteraard vindt u nabij het veld een luxe, goed onderhouden en verwarmd sanitairgebouw. Heeft u extra gasten? U kunt tegen een kleine vergoeding een bijzet tentje plaatsen op uw kampeerplek.

Wij zijn niet alleen een camping met camperplaatsen. U kunt bij ons ook terecht met een caravan of een tent. Ook kunt u een safaritent, ons vakantiehuis of vakantieappartement huren.

Drentse natuur

Onze camping staat midden in de prachtige Drentse natuur. Vanaf de camping loopt u naar heidevelden, zandverstuivingen, bos en vennen. Achter de camping lopen gemarkeerde wandelroutes. Het Drenthepad en Westerborkpad liggen aan de camping vast! Op 70 meter afstand bevindt zich een fietsknooppunt, aangesloten op een uitgebreid fietsknooppunt netwerk. Camping Tikvah is hondvriendelijk, want achter de camping is er in het bos een vrij uitloop gebied waar u uw hond kunt uitlaten.

Camping met camperplaatsen
Kamp Westerbork

Historie, kunst en cultuur

Houdt u van kunst, cultuur en historie? Of het bezoeken van een stad? Assen met onder andere het Drents Museum en Ballorig (voor kinderen) ligt op ongeveer negen kilometer van onze camping in Drenthe. Of wilt u alles weten over hunebedden en de tijd waarin deze gebouwd werden? Het hunebedcentrum Borger ligt niet ver van onze camping. Heel dichtbij op 500 meter afstand ligt het herinneringscentrum Kamp Westerbork. Dit is een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is trouwens zeer de moeite waard om te bezoeken (ook voor kinderen zeer geschikt). In het hoogseizoen en tijdens vakanties worden elke dag rondleidingen gegeven. Nieuw is dat wij onze campinggasten in het hoogseizoen exclusief rondleiden. Meer informatie? Bezoek dan de website van Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Onze camping heet Tikvah en deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord.

Boek nu een plekje op onze camping met camperplaatsen

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op onze mooie camping met camperplaatsen. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.