Camping in de buurt van Grolloo

Camping in de buurt van Grolloo

Zoekt u een camping in de buurt van Grolloo? Camping Tikvah ligt niet ver van Grolloo. Het is een schitterend Drents dorpje ongeveer 20 minuten fietsen vanaf  onze camping in Drenthe. Camping Tikvah is rustig gelegen en heeft ruime kampeerplekken. Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden voor wandelaars. Het dorpje Hooghalen ligt op 15 minuten lopen en daar zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een bakkerij, supermarkt, snackbar, restaurant enz.

Camping vlakbij Grolloo

Camping Tikvah is een ideaal overnachtingspunt in de buurt van Grolloo. Jaarlijks vindt ook het Blues Festival in Grolloo plaats. Maar daarnaast is het vooral een mooi dorp. Als camping bieden wij diverse overnachtingsmogelijkheden. Camping Tikvah is een ideaal uitgangspunt voor fietstochten in Drenthe.  U kunt bijvoorbeeld overnachten in een stacaravan of in één van onze mooi gelegen glampingtenten in Drenthe. Deze safaritenten hebben een een verrijdbare keuken om heerlijk buiten te kunnen koken. Puur natuur! Na uw wandeltocht is dat uzelf verwennen en heerlijk slapen op luxe bedden terwijl u toch in de natuur bent. Of wat dacht u van een weekendje in ons vakantiehuis De schaapskooi ?

Camping in de buurt Grollo
Kamp Westerbork

Bezoektip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Het voormalig kamp Westerbork ligt dichtbij onze camping in Drenthe vlakbij Hooghalen. Dit is een absolute aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor uw Drenthepad overnachtingen passeert u ook Camping Tikvah. Deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord omdat der camping op 500 meter afstand ligt van het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”

Overnachtingen boeken in de buurt van Grolloo

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op camping in de buurt van Grolloo . Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.