Camping in de buurt van Grollo

Camping in de buurt van Grollo

Zoekt u een camping in de buurt van Grollo? Camping Tikvah ligt niet ver van Grollo. Camping Tikvah is rustig gelegen en heeft ruime kampeerplekken. Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden voor wandelaars. Het dorpje Hooghalen ligt op 15 minuten lopen en daar zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een bakkerij, supermarkt, snackbar, restaurant enz.

Camping vlakbij Grollo

Camping Tikvah is een ideaal overnachtingspunt in de buurt van Grollo. Camping Tikvah is een ideaal uitgangspunt voor fietstochten in Drenthe. Ook vindt jaarlijks het Blues Festival in Grollo plaats. Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overnachten in een stacaravan of in één van onze mooi gelegen glampingtenten in Drenthe. Deze safaritenten hebben een een verrijdbare keuken om heerlijk buiten te kunnen koken. Puur natuur! Na uw wandeltocht is dat uzelf verwennen en heerlijk slapen op luxe bedden terwijl u toch in de natuur bent.

Camping in de buurt Grollo
Kamp Westerbork

Bezoektip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Het voormalig kamp Westerbork ligt dichtbij onze camping in Drenthe vlakbij Hooghalen. Dit is een absolute aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor uw Drenthepad overnachtingen passeert u ook Camping Tikvah. Deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord omdat der camping op 500 meter afstand ligt van het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”

Overnachtingen boeken in de buurt van Grollo

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op camping in de buurt van Grollo . Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.