Camping Hooghalen

Uniek en rustig gelegen

Camping Hooghalen

Bent u op zoek naar een camping in Hooghalen waar rust, natuur en het gezin centraal staan? Dan bent u bij Camping Tikvah aan het juiste adres. Onze familie camping is uniek en rustig gelegen en heeft extreem ruime (120-250 m2 !) kampeerplekken en camperplaatsen. Door de centrale ligging kunt u de provincie Drenthe optimaal ontdekken.

Camperplaats op camping Hooghalen

Het maakt niet uit of u nu een grote camper of kleine camper heeft, door de extreem grote plaatsen. De camping heeft geen slagbomen, waardoor u uw camperplek op elk tijdstip kan bereiken. Onze verharde camperplaatsen zijn bij elk weertype bereikbaar. Wij bieden u:

  • Zeer grote camperplaatsen. De plek voor uw camper is 120 tot wel 250 m2!
  • Sommige camperplekken zijn verhard. Ook onverharde camperplaatsen zijn goed bereikbaar vanwege de zandige bodem
  • Watertappunt op uw plek
  • Riolering
  • Elektra op uw plek. Standaard leveren we 6 A, maar tegen een kleine vergoeding kunnen we opschalen naar 16 Ampere,
  • gratis WIFI op elke plek
  • Mogelijkheid om voor uw camper uw vuilwater tank te legen en de watertank te vullen
  • Luxe en verwarmd sanitairgebouw
camping hooghalen Westerbork
Kamp Westerbork

Bezoek tip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Onze camping heet Tikvah en deze naam is niet toevallig gekozen. Het betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws woord. Op 500 meter afstand ligt namelijk het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”. Dit is trouwens zeer de moeite waard om te bezoeken (ook voor kinderen zeer geschikt). Er worden elke dag rondleidingen gegeven. Daarnaast is het museum een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoek de website van Herinneringscentrum Kamp Westerbork voor meer informatie.

Boek nu een plekje op camping Tikvah in Hooghalen

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op camping. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.