Camping Grolloo

Vier je vakantie op camping tikvah!

Rustige camping Grolloo midden in de natuur

Camping Grolloo | Bij camping Tikvah staat rust, natuur en gezin centraal. Bij ons reserveer je grote plekken van 125 tot 250 vierkante meter. Je hebt dus alle ruimte en zit elkaar nooit in de weg. Wij zijn een kindvriendelijke camping bij Grolloo, waar ook huisdieren van harte welkom zijn.

Camperplaatsen camping Grolloo

Het maakt niet uit of je een grote of kleine camper hebt, onze camperplaatsen hebben een groot oppervlakte, van 120 tot 250 vierkante meter. Je staat dus altijd ruim en nooit ‘hutje-aan-mutje’ met je buren. Sommige camperplekken zijn verhard, maar ook onverharde plekken zijn goed bereikbaar dankzij de zanderige bodem die goed water doorlaat. Iedere plek heeft een eigen watertappunt, riolering en elektra. Ook heb je gratis WiFi op iedere camperplek. Heb je zelf geen sanitair aan boord? Maak dan gebruik van ons luxe en verwarmde sanitair gebouw!

Kampeerplekken

Ook de kampeerplekken hebben een royale afmeting zodat het nooit vol lijkt op de camping maar je lekker de ruimte hebt. Tachtig procent van de plekken is een comfortplek met stromend water, een afvoerputje en elektriciteit. WiFi is op iedere plek gratis.

Camping bij Grollo
Camping omgeving Grollo

Goede ligging

Camping Tikvah ligt in Hooghalen, vlak bij Grolloo in de provincie Drenthe. De provincie die bekend staat als de fietsprovincie van Nederland. De camping ligt zeventig meter van een fietsknooppuntenroute en is een prima startpunt voor langere en kortere fietstochten. Ook maak je vanaf de camping wandeltochten, je loopt van de camping zo de bossen in, de zandverstuiving of de heide op.

Camping Tikvah heeft een unieke ligging op loopafstand van voormalig kamp Westerbork. Tijdens de vakanties worden er iedere dag rondleidingen gegeven en kun je het museum bezoeken. Voor kinderen is er een speciaal educatief programma.

Boek je vakantie op de camping bij Grolloo

Ook genieten van een rustige vakantie op een camping bij Grolloo ? Boek nu een plek bij camping Tikvah en kom helemaal tot rust!Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.