Camping Drenthe met hond

Huisdieren zijn welkom bij Camping Tikvah!

Op zoek naar een camping in Drenthe geschikt voor uw hond?

Camping Drenthe met hond: Op zoek naar een geschikte camping in Drenthe om samen met uw hond te wandelen in de natuur? Huisdieren zijn welkom bij camping Tikvah! Daarnaast mag u de hond vrij uitlaten in het bos achter de camping. Wij zijn een diervriendelijke camping in Drenthe nabij Hooghalen! Heeft u meer dan twee honden? Neem dan contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Camping Tikvah is een kindvriendelijke camping. Honden dienen op de camping aangelijnd te zijn.

Wandelen vanaf de camping met uw hond

Achter Camping Tikvah lopen verschillende wandelroutes waar uw hond onaangelijnd mag lopen. Deze wandelroutes zijn gemarkeerd worden door middel van bordjes. Keuze genoeg dus om een mooie wandeling met uw hond te maken door de Drentse natuur. Op enkele paden mag uw honden niet vrij komen, zoals bijvoorbeeld op de heide waar dieren zoals Schonebeker schapen en Schotse Hooglanders los lopen. Al deze gebieden worden duidelijk gemarkeerd met bordjes zodat u weet wanneer uw hond aan de lijn moet.

Kan de hond mee in een karretje aan de fiets? Achter de camping loopt een fietsroute die onderdeel is van een uitgebreide fietsknooppuntenroute zodat u samen met uw huisdier op de fiets de mooie plekjes van Drenthe kunt ontdekken.

Op zoek naar andere campings voor honden? Op leuke hondencampings vindt u een overzicht van campings Drenthe voor honden.

Camping in Drenthe met hond
Camping Drenthe met hond

Verschillende kampeermogelijkheden

Camping Tikvah heeft verschillende kampeermogelijkheden. U kunt een vakantiehuisje huren, een vakantieappartement of een safaritent.

Verder hebben wij zeer royale camperplekken. Het  merendeel ligt op goed waterdoorlatende zandgronden, zodat als het regent de camperplek goed bereikbaar blijft.  Een aantal plekken zijn verhard.

Verder hebben we grote caravanplekken en ruimte gelegenheid voor het opzetten van een tent. De meeste plekken zijn comfortplekken en hebben onder andere een gratis Wifi verbinding, elektriciteit (zes ampère, tegen een kleine vergoeding op te schalen naar zestien ampère) en een eigen watertappunt. Onze parkeerplaats biedt ruimte voor voldoende auto’s. De camping is ruim opgezet, kindvriendelijk en staat midden in de prachtige Drentse natuur.

Boek nu een plekje op camping Tikvah in Hooghalen

Ook met uw hond bent u van harte welkom op Camping Tikvah! Boek nu een plek op camping. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.