Camping Beilen

Kamperen bij Beilen in dde natuur

Camping Beilen

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Beilen? Dan bent u bij Camping Tikvah aan het juiste adres. Door de centrale ligging is onze camping een ideaal uitgangspunt om de provincie Drenthe te ontdekken. Op onze camping staan rust, natuur en het gezin centraal. Vanaf de camping loopt u direct het bos in en de heide op. Daarnaast heeft u zeer ruime kampeerplekken en camperplekken (120-250 m2 !) met alle comfort.

Camperplaats op camping Beilen

Het maakt niet uit of u nu een grote camper of kleine camper heeft, door de extreem grote plaatsen. Onze verharde camperplaatsen zijn bij elk weertype bereikbaar. Wij bieden u:

  • Zeer grote camperplaatsen. De plek voor uw camper is 120 tot wel 250 m2!
  • Sommige camperplekken zijn verhard. Ook onverharde camperplaatsen zijn goed bereikbaar vanwege de zandige bodem
  • Watertappunt op uw plek
  • Riolering
  • Elektra op uw plek. Standaard leveren we 6 A, maar tegen een kleine vergoeding kunnen we opschalen naar 16 Ampere,
  • gratis WIFI op elke plek
  • Mogelijkheid om voor uw camper uw vuilwater tank te legen en de watertank te vullen
  • Luxe en verwarmd sanitairgebouw
Camping Beilen
Kamp Westerbork

Bezoek tip: Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Onze camping heet Tikvah en deze naam betekent ‘Hoop’ in het Hebreeuws. Op loopafstand (700 meter) ligt namelijk het herinneringscentrum van het voormalig Kamp Westerbork. Een bezoek aan Kamp Westerbork is zeer de moeite waard en ook voor kinderen zeer geschikt. Elke dag worden er rondleidingen gegeven. Daarnaast is het museum een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het leven in het kamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoek de website van Herinneringscentrum Kamp Westerbork voor meer informatie.

Boek nu een plekje op camping Tikvah in Beilen

Geniet van de rust en natuur die Drenthe te bieden heeft. Boek nu een plek op onze camping vlakbij Beilen. Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Beilen.