Camping Amen

Boek je verblijf op camping Tikvah!

Camping Amen

Ben je op zoek naar een camping bij Amen waar rust en ruimte voorop staan, waar je een comfortabele en grote staplaats hebt en je midden in de natuur verblijft? Camping Tikvah in Hooghalen heeft het allemaal, en meer!

Kampeerplekken

Camping Tikvah heeft ruimte kampeerplekken van 125 tot 250 vierkante meter. Je zit dus nooit dicht bij je buren. Bovendien zorgen ruimte plekken er voor dat de kampeerveldjes een open uitstraling houden en je altijd doorkijk hebt. Daarnaast maakt deze open indeling het eenvoudig je spelende kinderen in de gaten te houden terwijl jij ontspannen bij je tent, caravan of camper zit.

Tachtig procent van de kampeerplekken is een comfortplaats. Hier heb je stromend water, een afvoerpunt en elektriciteit. Alle plekken hebben goede en gratis WiFi. Voor campers is een deel van de plaatsen verhard, het andere deel is goed bereikbaar, ook op natte dagen dankzij de goed water doorlatende zandgrond.

Omdat de camping midden in de natuur ligt is het de ideale plaats voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie. Rustig wandelen door de bossen, een stevige fietstocht maken, het kan allemaal. Ook ligt de camping op loopafstand van voormalig kamp Westerbork voor een leerzaam uitje.

Camping bij Amen
Camping dichtbij Amen

Kindvriendelijke camping Amen

Camping Tikvah heeft een kindvriendelijk en overzichtelijk terrein. Geen vierkante vakken en saaie indeling, maar een natuurlijke en ruimte indeling met vijftig plekken verdeeld over vier terreintjes. Vanaf twee van deze veldjes kijk je vanaf de kampeerplekken rechtstreeks op de speeltuin en / of zandbak. Zo kun je tegelijk lekker ontspannen en een oogje in het zeil houden zodat je kinderen veilig kunnen spelen.

Naast een zandbak en speeltuin biedt camping Tikvah verschillende speelfaciliteiten zoals een air-trampoline, tafeltennistafel, zand-water speelplaats en skelters waar gratis gebruik van mag worden gemaakt. In de zomervakantie wordt er enkele dagen per weer animatie voor kinderen georganiseerd.

Boek je verblijf

Op zoek naar een camping in Amen? Boek je verblijf bij Camping Tikvah en geniet van deze rustige camping midden in de natuur! Bekijk ook onze voordelige tarieven of onze aanbiedingen van Camping Hooghalen.