Camperplaatsen Drenthe

Uniek in Drenthe

Camping Tikvah heeft extreem grote camperplaatsen in Drenthe. Het maakt dus niet uit of u nu een grote camper of kleine camper heeft! Onze camping en de camperplaatsen in Drenthe liggen centraal in de provincie Drenthe. Uniek is een bezoek aan het voormalig kamp Westerbork, wat op loopafstand van de camping ligt. Camping Tikvah ligt dicht bij Assen. De camping heeft geen slagbomen, waardoor u uw camperplek op elk tijdstip kan bereiken. Onze verharde camperplaatsen zijn bij elk weertype bereikbaar, en ook buiten de verharding heeft het grootste deel van onze camping in Drenthe een zandige ondergrond.

Camperplaatsen Drenthe : wat bieden wij?

  • Zeer grote camperplaatsen. De plek voor uw camper is 120 tot wel 250 m2!
  • Sommige camperplekken zijn verhard. Ook onverharde camperplaatsen zijn goed bereikbaar vanwege de zandige bodem
  • Watertappunt op uw plek
  • Riolering
  • Elektra op uw plek. Standaard leveren we 6 A, maar tegen een kleine vergoeding kunnen we opschalen naar 16 Ampere,
  • gratis WIFI op elke plek
  • Mogelijkheid om voor uw camper uw vuilwater tank te legen en de watertank te vullen
  • Luxe en verwarmd sanitairgebouw

Ligging van de camperplaatsen

Onze camping in Drenthe is rustig gelegen bij Hooghalen. Het campingterrein van Camping Tikvah  is kindvriendelijk, kleinschalig en overzichtelijk. Drenthe is vooral bekend als fietsprovincie van Nederland!  Vanaf onze camping kunt u mooie wandeltochten of fietstochten maken. Ook kunt u kiezen voor een dagje uit met het gezin, familie of vrienden. Vanaf onze camping loopt u direct in de uitgestrekte bossen in. Of wat dacht u van zandverstuivingen of een uitgestrekte heide?

Bezoek kamp Westerbork

Uniek is dat onze camping op loopafstand van het voormalig kamp Westerbork is gelegen. Dit is zeker een bezoek waard. Er worden in vakanties elke dag rondleidingen gegeven en u kunt het museum bezoeken. Een bezoek is zeker ook zeer geschikt voor kinderen – speciaal voor kinderen is er ook een educatief programma.